Eerste gesprek

U kunt vooraf met Bouwens Uitvaarten de juiste voorzieningen treffen voor uw toekomstige eigen uitvaart. Het is belangrijk om al uw wensen mee te nemen en daarbij niet de bedoeling dat nabestaanden voor problemen komen te staan die voorkomen hadden kunnen worden.

Wensenboekje Bouwens

WENSENBOEKJE

Met ons wensenboekje kunt u uw wensen kenbaar maken voor uw eigen afscheid. Het boekje is bedoeld als bron van inspiratie om te komen tot de juiste afwegingen.

U kunt ervoor kiezen het wensenboekje met iemand te bespreken of het bij uw papieren te bewaren zodat het na uw overlijden geraadpleegd kan worden. Dit boekje kan de basis zijn voor het opstellen van een Wilsbeschikking bij overlijden. Tijdens een gesprek met een uitvaartleider worden dan de wensen officieel vastgelegd.

Via het formulier onderaan deze pagina of via onze contactpagina kunt u contact met ons opnemen en/of een wensenboekje aanvragen. U kunt ons natuurlijk ook even bellen.

Financiën

Ook, en misschien wel vooral, moet de financiële zijde goed overwogen en geregeld zijn. Het is immers spijtig als nabestaanden niet kunnen voldoen aan bepaalde wensen, omdat de wensen niet bekend zijn en er in financieel opzicht geen goede voorzieningen zijn getroffen. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

DEPOSITOFONDS UITVAARTCENTRUM BOUWENS

Bij Bouwens kunt u bij leven en welzijn de wensen ten aanzien van de toekomstige uitvaart bespreken en laten vastleggen in een Wilsbeschikking bij overlijden, maar ook al financiële maatregelen treffen door storting in Depositofonds Uitvaartcentrum Bouwens. Over het gestorte bedrag wordt jaarlijks rente bijgeschreven.

REGISTER UITVAARTCENTRUM BOUWENS

Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het inschrijven in het register van Uitvaartcentrum Bouwens. De ingeschrevene geeft hiermee aan dat zijn of haar uitvaart door Uitvaartcentrum Bouwens mag worden verzorgd.

    Bel mij terug

    Vul uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u spoedig. Of bezoek onze contactpagina voor een vraag, het aanvragen van een brochure of een wensenboekje.

      Bel mij terug

      Vul uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u spoedig. Of bezoek onze contactpagina voor een vraag, het aanvragen van een brochure of een wensenboekje.