Over ons

Juist in de moeilijke dagen rond het overlijden van een dierbare zoekt u houvast. Voor het afscheid moet er in korte tijd veel besproken en geregeld worden. Er is dan behoefte aan iemand die u terzijde staat, de tijd voor u neemt en met aandacht luistert naar uw wensen. Iemand die weet wat er geregeld moet worden en u dit desgewenst ook uit handen kan nemen. Met meer dan 90 jaar ervaring en met oog voor detail zorgen wij voor een waardig en persoonlijk afscheid.

Wij zorgen dat het afscheid bijzonder wordt en helemaal past bij u, de overledene en de nabestaanden. Dit doen wij door ons in te leven en door in te spelen op wat gezegd of juist niet gezegd wordt. Wij hebben oog voor iedereen. In de uitvoering denken wij in mogelijkheden en in creatieve oplossingen. Onze mensen zijn proactief en bereid net een stap verder te gaan. Alles kan. Het is voor ons de uitdaging om uw wensen omtrent het afscheid waar te maken.

Begraafplaats

DE WAARDEN VAN
ONS FAMILIEBEDRIJF

HOUVAST

ALLES KAN

STAAN ALTIJD KLAAR

MAKEN DE VERTAALSLAG

AANDACHT VOOR ELKAAR

OOG VOOR DETAIL

DESKUNDIG

Team Bouwens

ONS TEAM

Anders dan veel anderen in ons vak, werken wij met uitvaartleiders die van begin tot het eind zorgen dat alles geregeld wordt rondom de uitvaart. Wij willen de familie houvast bieden. Bij een uitvaart komt in een hele korte tijd veel kijken. Wij denken mee en willen zoveel mogelijk mogelijk maken. Een team van gedreven mensen ondersteunt de uitvaartleider bij de diverse activiteiten voor en achter de schermen.

CLEMENS BOUWENS

Clemens staat na 25 jaar in het vak nog steeds voor anderen klaar. Hij is er in het familiebedrijf mee opgegroeid. In al zijn bescheidenheid en met een brede ervaring regelt ook Clemens Bouwens, directeur, nog iedere week uitvaarten. Hij houdt contact met mensen en weet daardoor tevens goed wat er speelt op de werkvloer.

Clemens Bouwens

    Bel mij terug

    Vul uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u spoedig. Of bezoek onze contactpagina voor een vraag, het aanvragen van een brochure of een wensenboekje.

      Bel mij terug

      Vul uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u spoedig. Of bezoek onze contactpagina voor een vraag, het aanvragen van een brochure of een wensenboekje.