Logo Bouwens Uitvaarten

Vacature Uitvaartleider

Met 95 jaar ervaring en met oog voor detail zorgen wij dagelijks voor een waardig en persoonlijk afscheid. Dit doen wij door ons in te leven en door in te spelen op wat gezegd of juist niet gezegd wordt. Het is voor ons de uitdaging om de wensen omtrent het afscheid waar te maken. Wij zijn proactief en bereid net een stapje verder te gaan. Samen maken wij ieder afscheid bijzonder. 

Een team van 30 toegewijde mensen is werkzaam vanuit onze twee locaties: Uitvaartcentrum Bouwens te Amstelveen en Crematorium Bouwens te Uithoorn. 

Voor onze locatie in Amstelveen zijn wij op zoek naar (een)

 UITVAARTLEIDER(S) m/v

Als uitvaartleider staat u in direct contact met de nabestaanden. U bent er voor hen en neemt zo veel mogelijk zorg uit handen. Met de nabestaanden bespreekt u de wensen ten aanzien van het afscheid en met een team van collega’s geeft u daar invulling aan. Het verdriet van de nabestaanden kunnen wij niet wegnemen. Wel zorgen wij er samen voor dat het afscheid past bij de overledene en de nabestaanden.

Doel van de functie

Het zelfstandig bespreken en regelen van de uitvaart in overleg met de nabestaanden en het begeleiden van de uitvaart, inclusief alle daarmee samenhangende werkzaamheden.

Taken

Verantwoordelijkheden en bevoegdheden 

Profiel 

Ons aanbod 

U opereert in een professionele werkomgeving waarin met toewijding wordt bijgedragen aan de uitvaartwensen van de overledenen c.q. de nabestaanden. 

Belangstelling?

Solliciteer dan via info@bouwensuitvaarten.nl.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met

Monique Hoogvliets, HR-manager, telefoon 020 647 12 12.

Download hier de functieomschrijving