Logo Bouwens Uitvaarten

Vacature Secretaresse

Met 95 jaar ervaring en met oog voor detail zorgen wij dagelijks voor een waardig en persoonlijk afscheid. Dit doen wij door ons in te leven en door in te spelen op wat gezegd of juist niet gezegd wordt. Het is voor ons de uitdaging om de wensen omtrent het afscheid waar te maken. Wij zijn proactief en bereid net een stapje verder te gaan.Samen maken wij ieder afscheid bijzonder.

Een team van 30 toegewijde mensen is werkzaam vanuit onze 2 locaties: Uitvaartcentrum Bouwens te Amstelveen en Crematorium Bouwens te Uithoorn.

Voor onze locatie in Amstelveen zijn wij op zoek naar een ervaren

Secretaresse m/v

(fulltime, 32 uur bespreekbaar)

Doel van de functie

U bent het ’visitekaartje’ van de organisatie, hebt het eerste contact aan de telefoon met nabestaanden, bent het aanspreekpunt voor de bezoekers van het uitvaartcentrum en ondersteunt de uitvaartleiders en andere collega’s bij hun werkzaamheden.

Taken

Kwalificaties en vaardigheden

U heeft een sterk gevoel voor hoogwaardige dienstverlening. U beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden. U bent gedreven, stressbestendig, houdt overzicht, bent representatief en heeft een prettige telefoonstem.

Ons aanbod

U opereert in een professionele werkomgeving waarin met toewijding wordt bijgedragen aan de uitvaartwensen van de overledenen c.q. de nabestaanden. 

Belangstelling?

Solliciteer dan via info@bouwensuitvaarten.nl.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met

Monique Hoogvliets, HR-manager, telefoon 020 647 12 12.

Download hier de functieomschrijving